2019. november 29., péntek

Kókuszrost terrárium

Kókuszrost alapú, sterilizált terrárium talaj hüllőknek. Préselt kockás kiszerelésben kapható, kibontva liter térfogatú. Kiváló minőségű terrárium florárium vivárium aljzat.


A préselt kókusz tégla 4-liter vizet képes felszívni és válik laza porhanyós föld állagúvá. Mindenképpen mérjük a terrárium hőmérsékletét, hiszen ez egy zárt környezet, amely könnyen túlmelegedhet. Nagyon fontos, hogy a terráriumnak jó szellőzése legyen, függetlenül attól, hogy sivatagos vagy dzsungeles - a szellőzőt dróthálóval fedjük be, hogy az állatunk és az eledel állatok se tudjanak kiszökni. Végre elkészült Yoda terráriuma. Beépített vízeséssel (inkább csak egy kis csobogó).


Különböző méretű terráriumok, terráriumi növények, terráriumi talaj, terrárium világítás, terrárium felszerelés, szállítódoboz, terrárium dekoráció, minden termék raktáron van, rendkívül gyors szállítást. Bugs-World kókuszrost - 5L - A Bugs-World préselt BIO kókuszrost kocka ideális terrárium talaj hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak számára. A biOrb AIRa növények gyökereinek fejlődése érdekében speciális kókuszrost aljzatot tartalmaz. A kókuszrostot egy jó nedvszívó képességű filcréteggel választjuk el a terrárium alján található víztárolótól. A kapilláris hatás megakadályozza a növényi gyökerek rothadását.


Ez a terrárium (nevezzük így) vegyes eljárással készül, ami annyit jelent, hogy a leendő vízesés környékén oxidfestékes csemperagasztót viszek fel a purhabra. Elsősorban pókokhoz ajánlott. Fakéreggel borított terráriumnál csak a szárazon tartásra kell figyelni, a penészesedés elkerülésére érdekében.


Ezért a kialakítása is olyan hogy a terrárium légteréből minél kevesebbet foglaljon, de mégis megmaradjon a sziklahatás, párkányokkal és beugrókkal. A háttérbe ültetett növényekkel még inkább természetesebbé válik a hátterezés. EXO TERRA Talaj, trópusi terráriumhoz 1 természetes táptalaj.


Természetes terrárium szettekhez ideális. A fedőanyag nagyon sokféle lehet: tőzeg, kókuszrost , fakéreg, homok, gyöngykavics vagy akár porított xaxim is. Az alap kialakítása teljesen megegyezik a fehércementes változatéval. A szórt réteg mehet direktben a hungarocellre vagy purhabra is, de aki teljesen biztosra akar menni, az kenje le egy-két fehércementes réteggel az alapot és csak utána következzen a ragasztó.


COCOCHIPS egy kocka, amely kipréselt és kiszárított kókuszból készült. Kaparássza a terrárium alját, körbe-körbe járkál. A hasa láthatóan nagyobb. Tekintse meg kínálatunkat és rendelje meg a legjobbat! A terráriumhoz fontos feladat a megfelelő alom, talaj kiválasztása.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Népszerű márkák Kedvező árak Gyors, akár INGYENES szállítás Rendeljen most! A videóban megmutatom, hogyan is kell a kókusztéglából terráriumi talajt varázsolni. Bogárzselé, eleségállat tápok.


Szerves kókuszrost talaj a nedves és az esőerdő típusú terráriumok számára. Terrarium talaj kókusz. Sterilizált, gombáktól és a csíráktól mentes. A hüllők közül a legkönnyebben tartható állatok közé tartoznak, és a leg népszerűbbek is. Ennek köszönhetően terráriumban is tudjuk a természetes élőhelyükhöz hasonló körülményeket biztosítani.


Az üveg élei, sarkai csiszoltak a vágási sérülések elkerülése érdekében. A belső üvegek, amik a szellőzőket tartja szintén csiszoltak,. A legjobb talaj a paludáriumokba a kókuszrost. Apró rostokból áll, ezáltal könnyen kezelhető, jól tartja a nedvességet és a különböző tápanyagokat, és magas páratartalom mellett sem rohad még hosszú távon sem, mint mondjuk a tőzeg vagy esetekben a föl és nem utolsó sorban természetes hatást kelt.


Aljzatnak megfelel a kókuszrost. Néhányan úgy oldják meg a gekkók kellemetlen széklet ürítésének problémáját, hogy nem függőleges, hanem kissé döntött terráriumot rendeznek be számukra, így nem tudnak az üvegre üríteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések