2019. november 29., péntek

Kerítés bontott téglából

Kerítés bontott téglából

Bontott tégla kerítés : szép, stílusos és olcsó megoldás! Keress ötleteket a fotók között! A bontott téglából épített kerítés is akkor lesz stabil, ha betonalapot kap.


Kerítés bontott téglából

Az egyik kedvenc munkám a bontott téglával történő falazás. Ebben a posztban egy kerítés készítését láthatod folyamatában. A kerítés bal szélén, van egy öt sor magas fal. Mindezt kialakíthatjuk téglából , sőt használt téglából.


Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv. A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel. A teljes száradás után a falat érdemes impregnáló szerrel átkenni, a gyártó útmutatása szerint.


Azzal számoljunk, hogy mivel bontott téglából készült a fal, a hátsó fele nem épen a legszebb képet mutatja, mivel az összes egyenetlenség ott jön ki. Már írtam a bontott tégláról, mert azt gondolom, hogy nagyon értékes építőanyagról van szó, amelyet manapság előszeretettel használunk fel, én is, más is. Ráadásul ez az anyag igazán multikulti, mondhatnám nemzetközi, nem igazán kell neki promóció, mert szinte mindenhol ismerik.


Elkészül, házhoz már csak egy kerítés építés, kell, Több megoldás van kerítés építés lehet tégla, zsalukő, bontott tégla, vagy fából. Várom minden kerítés építés és egyéb munkákkal kapcsolatos kérdéseivel. Hívjon, Budapest és környékéről! Kertekben a legtöbb esetben kültéri burkolatot készítenek bontott téglából , és nagyon kellemes, lágy, természet közelibb hatást kelt a növények között, mint egy viakolor vagy egyéb beton műkő burkolat. DIY ágyásszegély bontott téglából Az előkertünkben van egy kis kerek virágágyásom, mely volt már mindennel beültetve, általában egynyáriak kerülnek ide, de az utóbbi években inkább csak hagymavirág és fekete tulipán díszítette.


Kerítés bontott téglából

Akár a fák köré vagy virágszegélyt csinálsz belőle, akár egy picit nagyobb volumenű projektbe fogsz, mondjuk egy madárfürdetőt vagy egy sütögetőt készítesz, mindig egy plusz hangulatot fog adni az udvarnak. Pár forintos bontott tégla burkolat, és ez a színvilág köszönt amikor hazaérsz! Míg a bontott téglából épült kerítés viszonylag olcsón.


Vállalok válaszfalak építését ytong téglából vagy más tipusu anyagból lakásokban , irodákban. Családi házak fő falazását, oromfal vagy akár kerítés építést is. Tehát amikor azt fontolgatja, bontott téglából építkezik, gondoljon arra, hogy ez az építőanyag nem steril gépsorokon át kerül Önhöz!


Sokszor a lebontott épület is egy, már korábban ledőlt épületből származik, ezért már a beépítéskor sem volt ép a tégla. Kerti út téglából A Cser kiadó gondozásában a közelmúltban jelent meg Alan és Gill Bridgewater Téglaépítmények a kertben című könyve. A gazdagon illusztrált kötetből bemutató gyanánt egy részletet emeltünk ki. A legolcsóbb természetesen a drótkerítés, aminek esztétikai hiányosságait a mellé ültetett örökzöld sövénnyel vagy tujákkal tehetjük szebbé. Ha új kerítésben gondolkoztok, és még bontott téglával is rendelkeztek, mi lenne ha ebből készülne az új kerítés ? Ennek azonban megvannak a maga feltételei, ezáltal rendkívül lényeges, hogy a kibontott téglákat alaposan megtisztítsuk, hiszen a beépítés miatt rengeteg betonmaradék lehet rajtuk, melyek a szabályos beépítést és az esztétikai értéket egyaránt.


Az alábbi ábrán egy bontott tégla kerítés metszeti rajzát láthatjuk:. A betontéglát nemcsak a kert egyik eldugott sarkában tárolhatjuk, hanem akár izgalmas és mutatós dekorációt, illetve hasznos kerti elemeket is készíthetünk belőle. Konyhapult bontott , nagyméretű téglából ! Szeletelt téglafal cm-es szeletekből! Már meglévő betonpincébe kértek boltívet.


Kerítés bontott téglából

Mások azért használnak bontott téglát, mert a tapasztalatok szerint, a bontott tégla minősége akár azonos ár mellett, ( bontott áron sokszor lehet kapni új téglát is) sokkal jobb mint frissen gyártott társaiké. Például bontott téglából vagy pedig zsalukőből is sok kerítés készül. Ezeknek a fedkövekkel és fedlapokkal való lefedése, ezáltal a csapadékkal szembeni védelme is kifejezetten fontos.


Ezek az épített kerítések lehetnek a kerítés teljes magasságában felfalazott kerítések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések