2017. december 6., szerda

Greslap tisztítása

A greslap tisztítása. Több féle kő padlóburkolat létezik, porózus, nem porózus. Greslap tisztítása A takarítónőnk minden nap felmossa a gres padozatot, mégsem lesz soha egészen tiszta.


Mit csinálunk rosszul? Nagyon gyakori jelenség, hogy a rendszeres napi felmosás ellenére is szürkés szennyeződásfátyol rakódik le a. Gondold végig, hogy milyen helyiségben szeretnéd alkalmazni és ott milyen igénybevételnek lesz a padozatként vagy a fali csempeként használt greslap kitéve! Jellemző például, hogy a gyakran járt útvonalainkon kezd leginkább piszkolódni: látszik maj hogy a. Sigma csempevágók magyarországi forgalmazójának weblapján. A Sigma Itália olyan gépek és eszközök előállítására specializálódott mely olan kemény anyagok megmunkálására szolgálnak mint a csempe vagy a greslap.


E feladatok ugyan általában egyszerűek, de rendszerességet, megfelelő tisztító szereket és esetenként hatékonyabb takarító eszközöket is igényelnek. Ipari takarítás, különleges felületek tisztítása Nem talál megoldást a különleges felületek tisztitására? Legyen az márvány, rézfelület, vagy természetes kövek, mint a térkő, greslap. Sokan panaszolják, hogy idővel a járólapok és csempeburkolatok fénye elfátyolosodik, felületük pedig foltos, matt lesz.


A csempe, legyen szó a konyhai vagy fürdőszobai változatról, kényes kérdés, pláne, ha világos színű. Azonnal meglátszik rajta minden vízcsepp, apró zsírfolt, szennyeződés és a pára sem tesz jót neki. Ha már elkopott, elhasználódott járólapunk, esetleg meguntuk, akkor van egy jó hírünk, nem feltétlenül kell újat vásárolnunk. Az alábbi technikával akár saját kezűleg, egyedi és szép burkolatot készíthetünk.


Gres padozat felmosásához öntsünk 5-ml készítményt liter vízhez. Szerző: Juhász Anita. A padló tisztítása. Sokféle padló, padlóburkolatot használunk otthonunk burkolására, legtöbbször helyiségektől eltérően. Leggyakrabban előforduló a padlólap (vagy padlócsempe), a lamináltpadló, park.


Speciális összetételének köszönhetően a lyukacsos szerkezetű, mészkő bázisú, vagy kezeletlen felületű kövezetekről hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Greslap tisztítószer liter Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket mindennemű kövezetről, padozatról és burkolatról. Ha a járólap tisztítása – újjá varázsolása és nem csak a takarítása – a cél, szakértőink a legtöbb helyen azt tapasztalják, hogy a takarítók fölöslegesen bonyolítják, megnehezítik a saját dolgukat.


A Doma Greslap tisztító széles körben alkalmazható, erős zsíroldó hatású tisztítószer. Gépi és kézi felmosáshoz, erősen szennyezett, durván koszolódott, olajos ipari felületekre ajánljuk. Mi volt a ránk bízott feladat? Linóleum padozaton lévő bevonat felújítása 64mfelületen, a greslap padozat alaptisztítása és pórusfeltöltése a mellékhelyiségekben 23mfelületen, valamint a lépcsőházban lévő műkő burkolatú lépcső alaptisztítása és pórusfeltöltése 5mfelületen. Csúszás mentes (rücskös) járólap takarítása?


Válaszok a kérdésre. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában.


Látogasson el webshopunkba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések