2017. december 7., csütörtök

City top térkő ár

Vastagság és cm. Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! A homlokzat törtfehér színéhez kifejezetten illik a lábazat és a térburkolat színkombinációja. A kvarcösszetétel, a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas térkő. Elbűvölő és diszkrét!


Az egyszerűtől a különleges, árnyalt kövekig! Háromféle, kvacittal nemesített szín közül választhat kertje burkolatának építésekor. Térkő CityTop Kombi egyszerűen lerakható, kvarchomokkal kevert felületű térkő , ami a színek és formák variánsainak köszönhetően izgalmas felületi kialakításokat tesz lehetővé. A kert és a ház körüli utak, autóbeállók, parkolók és belső utak burkolására kiváló megoldás. Rendeljen Térkövet a transvidia.


Egyedi árajnálat, házhoz szállítás Magyarországon belül bárhova! Citytop Kombi térkő , vörös-barna. Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek. Leárazott, akciós és kifutó termékek: Építőanyagok kiárusítása, utolsó darabok egyedi akciós áron csak a készlet erejéig. Fuvardíj az ország egész területén, címre szállítással, daruzással 34.


Cserepek, térkövek, falazók, hőszigetelők és egyéb kiváló termékek, melyeket lehet, hogy már csak nálunk talál meg, mert már nem gyártják, vagy éppen nehezen fellelhetőek jó áron. Székesfehérvári térkő márka- és szakkereskedésünkben az összes magyarországi térkőgyártó termékei elérhetőek. Leier Patio antik térkő akció (25x14x5cm).


Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott kertépítő anyagokra. A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé.


TÉRKŐ ŐSZILOMB CITYTOP 10X20X6CM. Ft eladási ár felett. Ft-os áron elérhető. SEMMELROCK CITYTOP KOMBI - térkő (szürke) Leírás: A térkövet kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasoljuk. Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeinek is megfelel.


Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú. Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak.


Kínál Telepi készletkisöprés! Mond hogy a jófogáson látta csak itt hirdetjük ennyiért. Discover the best restaurants, attractions and nightlife, and see the city through the eyes of a local. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések