2017. december 12., kedd

Bútor szellőzőrács

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. A feladatuk elsősorban a nyílások védelmében mutatkozik meg, ezáltal védik a ventilátorokat, illetve segítséget jelentenek a kisebb-nagyobb balesetek elkerülésében is. A bútorok, beépített szekrények esetében számos esetben - például: padlófűtés, háztartási gép - szükséges a szellőztetés megoldása.


A bútor elemekbe, ajtólapokba bemarható szellőző rácsok a leghatékonyabban és egyszerűen oldják meg ezeket a lokális szellőzési igényeket. A bútorokba és ajtólapokba bemarható szellőzőrácsok igen hasznos kelléknek számítanak. A szellőzőrács beépíthető bútorokba, bútor lábazatokba, takarásokba, sülyesztéssel. Alkalmazhatjuk különböző helyeken, például konyhaszekrény. Ha a bútor ugyanis kap elegendő mennyiségű tiszta és friss levegőt, ha megfelelően szellőzik kívül-belül, megóvható az évek alatt felgyülemlő korrodáló hatásoktól, arról nem is beszélve, hogy az egyes bútor elemeknél egyenesen előírás a szellőzőrács megléte.


Műanyag szellőzőrács különböző méretekben. Fehér és barna színben kapható. Válasszon hatékony klíma berendezést, elszívó ventilátort, döntsön Praktikusan! MŰANYAG SZELLŐZŐRÁCS 187X1GRAVITÁC.


Kör alakú bútorrács, szellőzőrács strapabíró műanyagból. Szellőzőrácsok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kiválóan alkalmas bútorokhoz, gardróbokhoz, fürdőszobákhoz, konyhákhoz.


Lakberendezés - Szakmai Telefonkönyv. REHAU Fém lábazattakaró 100mm, 4m A lábazatot csak szállítási vágással tudjuk kiküldeni. Maximális hossz 3m lehet! Kérem a rendelés végén a megjegyzés rovatba írják be, hogy mekkorát vághatunk le a 4m-es szálbol. Ft -os kedvező áron online megrendelhető.


Bútor szellőzőrács

A bútorszerelvény webáruház igen széles kínálattal rendelkezik. Termék megtekintése Sevroll L profil 17x11mm 35m ezüst. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból.


Komplett bútor (34) Mosdóhely (5) Fürdőszoba-alsószekrény (26) Fürdőszobaszekrény és polc (33) Tükrösszekrény (14) Fürdőszobai tárolók (24) Fürdőszobatükör (39) Webshopkészleten. A hosszanti nyílások mérete 7x40. Az egyedi bútor készítésénél az egyik legfontosabb teendő a precíz előkészítés, a részletes tervezés. Mi segítünk a gondolataiban már elképzelt bútorait megvalósítani, az egyedi méretű, formájú és több mint 1féle színű bútorlap, munkalap szabásán-élzárásán keresztül, kiváló asztalosok ajánlásával akár a házhoz szállításig.


A fióksín részleges vagy teljes kihúzhatóságát biztosító technológia ma már olyan fejlett és kifinomult, hogy a fiók kihúzása teljes mértékben hang- és súrlódásmentes. A fogas, az akasztós fogas a bútor , a belsőépítészeti megoldás fontos eleme, a ruházat egyszerű elhelyezését teszi lehetővé. A fogasok általában egy, vagy két akasztósok, de vannak több akasztóval rendelkező megoldások is, sőt a kalaptartós fogasok is nagyon népszerűek. A lapszabászat cégünk egyik fő üzletága.


Lapszabászatunk a legmodernebb üzemi gépekkel van felszerelve, így tudjuk garantálni a pontos és minőségi lapszabászati munkát. Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új termékeinkről és műszaki információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy töltse le azokat! Free Shipping Available.


Bútor szellőzőrács

Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések