2020. november 13., péntek

Vászontető karbantartás

A megfelelő karbantartás segítségével rengeteget tudunk spórolni azzal,. SONAX CABRIO TETŐ ,TEXTILIMPREG 3ML. Liqui Moly Ápolás, karbantartás. Az Autoglym kifejleszett egy könnyen használható két részes karbantartó készletet, a vászontetók tisztítására és ápolására. Terméktípus, vászontető ápoló.


Minden kabrió ponyvához.

Alapos és kímélő tisztítást tesz lehetővé. Közlekedési és ipari olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, gyújtó és izzítógyertya szakértőktől. Védelem a szöveteknek Kül-és beltérre is Hosszan tartó hatás Kiváló védelem a textilnek A Pearl Fabric Hood Protector speciális védőréteget képez textil anyagokon, így azokon nem hagy nyomot még a rájuk ömlő folyadék sem. Egy nyitott sportkocsi megjelenését és élvezetét könnyen tönkretehetjük, ha nem ápoljuk megfelelően a vászontetőt, ami így vízátersztővé és koszossá válik. A Porsche mobilitásgarancia a rendszeres karbantartás esetében - a gyári előírásoknak megfelelően a Porsche szakszervizben - egészen a következő esedékes szervizig tart.


Fényezés és vászontető gondozás A Porsche szervizekben elvégzett rendszeres karbantartás a Porsche értékeinek megőrzését és az Ön biztonságát szolgálja. Ha netán baleset érné, a Porsche az ingyenes mobilitásgaranciával siet a segítségére: ez az Európa-szerte érvényes szolgáltatás a gyártó előírása alapján automatikusan elérhető minden szervizben. A Boda Autóvillamossági Kft.


Tisztítás, karbantartás kategória termékei.

Optimális szövetvédelem. Megőrzi a szövetek puhaságát és légáteresztő képességét. Védelmet nyújt az olaj- zsírfoltokkal és szennyeződ… Olajwebshop. Hallójárati és fül mögötti készülékekhez javasolt. A cink-levegő elven működő elem révén nem kell tartani bármi féle savas anyag károsító hatásától.


A legtöbb személyautóban a bőrbelső fokozza a minőséget és a komfortérzetet. Megfelelő karbantartás mellett időtállóbb, mint nélküle. Nagyon sokan elkövetik azt hibát, hogy nem kezelik rendszeresen a bőrfelületeket, így egy viszonylag keveset futott autóban is megnyúlhat, kirepedezhet és megkophat a bőr felülete. Vászontető kategória termékei.


Hobbi és professzionális autósok részére. FőoldalAutófelszerelés, tartozék autóápolás vászontető ápoló anyagok cabrio vászontető impregnáló 400ml. Weblapunk karbantartás miatt zárva tart. Téged is feltölt a vezetés élménye? Cabrio vászontető tisztító 500ml.


Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A süti-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint a kosárban hagyott termékek, vagy a megjegyzett bejelentkezési adatok. Vámtarifaszám és szolgáltatási jegyzék lista.


A közúti gépjármű- és alkatrész kereskedelemben forgalmazott, valamint e járművek karbantartása ill.

Tíz évvel az ügyfélcsapat program elindítása után dörzsölheti a Mercedes-AMG a tenyerét, hiszen rendkívüli sikereket értek el. De ehhez elengedhetetlen a versenytechnika folyamatos fejlesztése. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Clearance on eBay.


Fill Your Cart With Color today! We help you find the right equipment, first time, every time.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések