2020. november 22., vasárnap

Tetőfólia ragasztószalag

Alumínium öntapadó ragasztó szalag a párazáró és páraáteresztő metalizált fóliák. PP, reflex, solflex, tetőfólia és. Masterplast Isoflex Alu-LP tetőfólia. Alu ragasztószalag tulajdonságai: – lágyított alumínium fólia egyoldali ragasztó bevonattal – a ragasztóval bevont oldalon egy szilikonizált PE- fólia réteg. Butyl-kaucsuk szalag bel- és kültérben vízálló és légzáró ragasztáshoz, tömítéshez.


Különösen alkalmas nyers felületekhez (pl. vakolat) történő ragasztáshoz és szegzáró tömítések készítéséhez. GERARD tetőfólia javító ragasztószalag Légáteresztő alátéthéjazathoz való javítószalag. Hőtükrös ragasztószalag , 50mm x 50m vásárlás 9Ft!


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A tetőfólia legfontosabb funkciója, hogy a tetőfedésen átjutott csapadékot levezesse. Ezáltal a cserép alatt mintegy második védelmi vonalként védi az alatta lévő szerkezetet, teret.


Free Shipping on eBay. Kiszerelés: 60mm x 25m. Felhasználás: páraáteresztő tetőfóliák javításához, párafékező fóliák átlapolásaihoz. Szállítási díj min. A hőszigetelés belső oldalán levő.


Papírhordozós öntapadó alumínium ragasztószalag. Tetőfólia és tartozékok. EUROFOL páraáteresztő tetőfólia 140. Univerzális ragasztószalag , praktikus tépőszegéllyel az összes kül-és beltéri fóliához, különösen az átlapolások, áttörések és sérülések leragasztására. Anyaga: vízzáró bevonattal ellátott, polipropilén szövet alapú, nem páraáteresztő alátétfólia Felhasználási terület: Kétszeresen (a hőszigetelés és a fólia, valamint a fólia és a tetőfedés között) átszellőztetett magastető szerkezetekben, a héjalás alá bejutó nedvesség és porhó elleni másodlagos védelemként alkalmazható alátétréteg, mérsékelten.


A tetőfóliákat (mind a belső páraszabályozó, mind pedig a külső páraáteresztő fóliát) hézagmentesen kell csatlakoztatni. Ehhez nyújt segítséget a Tyvek ragasztószalag a Tyvek - Butyl és a Tyvek Flex-wrap tömítő szalagok. A folia csatlakozásánál figyelembe kell venni a tetőablakgyártó által adott utasításokat is. Egy jól működő tetőkonstrukcióhoz elengedhetetlenül fontos a szakszerű fólia fektetés és részletképzés kialakítás.


PP anyagú négyrétegű páradiffúziós tetőfólia hálóerősítéssel. Esőbiztos kivitel, dupla ragasztószalag sávval. Sd=02) tetőfólia. Cserép vagy pala alá.


Lécezéshez alkalmazható. Wvízzárósági osztály. E tűzállósági osztály. Dörken Delta Multi Band ragasztószalag tetőfóliákhoz a Páraáteresztő TETŐFÓLIA kategóriában - most 7. Ft-os áron elérhető.


A korszerű tetőtéri rétegfelépítésből sohasem hiányozhat a tetőfólia , melynek több funkciója közül csak a lényegeseket említjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések