2020. november 24., kedd

Varga és társa kft

A kezdeti négy fős, családi házból indult társaság a vevőit kielégítő létszámmal és számos alvállalkozót foglalkoztató, belvárosi irodával és önálló telephellyel rendelkező vállalattá fejlődött, s komoly nevet vívott ki Győr és környéke. Aktuális beruházások. Varga és Társa Építési és Vállalkozási. Referenciák - vargaestarsa.


Győr, Dózsa György rakpart 45.

Előkészületben lévő beruházások - vargaestarsa. Békéscsaba, Kastély u. Kecskeméti és csengődi üzletünkben nagy választékban forgalmazzuk a Rheinzink, Prefa, Lindab, horganyzott, alumínium, vörösréz és színes alumínium ereszcsatorna rendszerek et, valamint tetőfedéshez szükséges lemezszalagokat táblalemezeket. Fő tevékenységünk út-járda és sport játéktér építése, de foglalkozunk csapadékcsatorna árok- és padkarendezéssel, építéssel, valamint tevékenységünk közé tartozik járdák, parkok és terek térburkolása is.


KOMPLETT TISZTITÁS 1. Tisztelt meglévő, és leendő Partnereink! Megbízható, közvetlen felvásárlói kapcsolat, telephelyi vásárlással és azonnali fizetéssel!

Sertés- és marhavágás, feldolgozás, hús nagy- és kiskereskedelem - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján. A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad. Belovecz és Társa Kft. A cég fő tevékenységi köre Hús és hentesáru kereskedelem.


A kezdeti években Borsod – Abaúj – Zemplén megyében folytattunk kereskedelmet, amelyet két értékesítő autóval láttunk el. Lanycsok) is an enterprise based in Hungary. VARGA és Társa Kft. Engedjék meg, hogy bemutatkozzam mind magam, mind a Cégem nevében.


Kő és Műkő termékekkel foglalkozom, gyártom és forgalmazom őket. Autóbontó és hulladékkezelő cég. Amennyiben a bontásra illetve átvételre szánt autó működésképtelen, helyszínre menyünk és elszállítjuk.


A C és Társa Vegyesipari Szolgáltató Kft. Cégünk megalakulásában nagy szerepe volt az alapító fémforgácsolásban szerzett szakmai tapasztalatának, és a minőségi munkák határidőre történő legyártásában való jártasságának, szem előtt tartva a megrendelő igényei szerinti, rugalmas kivitelezést. Kezdetben csak üzemanyagot és kenőolajat forgalmaztunk, t evékenységi körünk azóta kibővült PB gáz, ipari gáz, gépjárműmosás, üzletek, irodák bérbeadásával. Budapest Vámház krt.


Ezt az is indokolja, hogy a szellemi alkotás, és az így létrejövő szellemi tulajdon (IP - Intellectual Property) védelmi stratégiájának meghatározásakor, valamint a fejlesztés, a téma hasznosítása, illetve felhasználása kapcsán igen körültekintően kell eljárni annak érdekében, hogy az adott, és várható körülmények.

Tornyos és Társa Kft. Csarnokszerkezetek épületlakatos. Rövid időn belül, az ország nagy részén - bútoráruházakkal együttműködve - elindult a kisszériás konyha és szobabútorok forgalmazása.


Elejétől a végéig – a nyersanyagtól a felületkezelt késztermék háztól házig szállításáig. Nem csupán alkatrészek gyártását végezzük, hanem készre szerelt terméket adunk át vevőinknek. Bognár és Társa Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések