2020. szeptember 18., péntek

Üveglencse minta

Az üveglencse díszítésének módja nagyban függ a felhasznált nyomtató. Ezt a kartont is lakkozzuk, ezúttal már nem a minta védelme. Annyi a különbség,hogy én először az alapba ragasztom a képet,majd arra az üveglencsét. Mintás üveglencse állatszemek mm - Csinálj Ékszert!


Rendeld meg MOST RAKTÁRRÓL! Akár ingyen szállítással!

Méret: 20xmm Használható a termékeim között található gyűrű és fülbevaló alapokhoz is. Fedezd fel gyongyvasar Viaszgyöngyök és teklák (minták és hozzávalók) nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Minták, Gyöngy és Ékszerkészítés. Méret: Ø mm Használható a termékeim között található gyűrű és fülbevaló alapokhoz is.


Az ár egy darab lencsére vonatkozik. Méret: 16x16xmmHasználható a termékeim között található szögletes mandzsetta gomb alaphoz is (156. minta ). Méret: 40x30xmm Használható a termékeim között található ovális medál alapokhoz is (102. minta ). Műanyag- vagy üveglencsék?

Ezt az alapvető kérdést teszik fel mindig, amikor szemüveget vásárolunk. Olyan szemüveget válasszon, amely erős, szép, törhetetlen és kényelmes, valamint könnyen viselhető. Az alábbi megállapítás mindkét anyagra igaz: a legalkalmasabb anyag kiválasztása az egyéni tényezőktől függ, úgy mint a látásélesség és az egyéni ízlés. Vegyes Fa mintás üveglencse - Csinálj Ékszert!


Amit mások mondanak Beaded Angels Bead - hand-drawn diagram but with enough detail to enable one to make this ornament. Here is such a lovely firstborn turned until I had enough material. Ragasztók, szerszámok, tárolódobozok, ajándék csomagolás Műgyanta virágok Zsinórok, szalagok, fűzőszálak Gumidamil Nejlon zsinór Sodrony Szalagok Zsinórok Paracordok Bőrszálak Viaszolt szálak Nyaklá.


Méret: mm Használható a termékeim között található medál alapokhoz is (164., 165. minta ). A minta ) - csepp Méret: 10x14xmm Használható a termékeim között található gyűrű és fülbevaló alapokhoz is. Méret: Ø mm Használható a termékeim között található medál alapokhoz is (100. minta ). Lány mintás üveglencse - Csinálj Ékszert! Petroll és menta színű süthető ékszer gyurmából készült medál, kerettel, a közepén életfa, fa mintás üveglencsével. Medál akasztóval, narancs színű viaszolt szálon.


Különleges, ritka, mintás üveglencse , amit akár azonnal medál alapba ragaszthatsz, mert a lapos felét fehér papír borítja. Sok más módon is felhasználható: gyöngyhímzéshez, peyote vagy más technikával befoglalni, sujtás technikával körbe tekerni stb. Nagyon szuper Lett a minta. Régóta tettszett a bagoly medál, és most meglett a megfelelő forma, amiből a hasa lett.


Egy teljes szett medál, füli, gyűrű karkötő készült a kabosonnal.

Mivel nincs belőle ovális a gyűrű nem lett baglyos,- a kínálatban láttam 13x18-as méretű kabosonhoz való ezüst baglyot, de ez a kaboson nem. Karácsony-üveglencsés ékszerpapír-25mm-es kör alakú üveglencséhez. A mintaíven féle minta szerepel, mindegyik minta kétszer.


Rayher Schmuck Kleber és komponensű Pattex epoxi repair ragasztóval tesztelve. Húsvét-üveglencsés ékszerpapír-20mm-es kör alakú üveglencséhez. Fekete-fehér-üveglencsés ékszerpapír-25mm-es kör alakú üveglencséhez.


Ajándékozzon magyar zászlót, kézműves terméket, kokárdát, kalocsait, árpádsávosat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések