2020. szeptember 9., szerda

Tüzifa erdei köbméterben eladó

Erdőgazdálkodótól vastag, száraz akác és 2m-es tüzifa eladó. Kis és kamion tételben is, Zala megyében Valkonyán. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Természetesen a tűzifa kereskedők is élnek valamiből: ha drágábban szerzik be, akkor kénytelenek drágábban is adni. Nagyon fontos itt felhívnunk rá a figyelmet, hogy a túl olcsó tűzifa komoly etikai és minőségi kérdéseket vet fel (ezért szerencsés, hogy megtalálta ezt az oldalt).


A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta.

Hány mázsa egy erdei köbméter tűzifa? Az erdei köbméter azt jelenti, hogy egy méter hosszúra vágott tűzifa méter magasra, sarangba van rakva. Van Önnél eladó akác erdei tüzifa köbméterben , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint az akác erdei tüzifa köbméterben.


Akác kerítés oszlop db. Erdei tüzifa köbméterbe db. Házhoz szállítás ingyenes ~25km-es.


Régen fát rakásokba tették és az egységes hosszú és magasságú farakást ölben fejezték ki és ez alapján számolták ki az árát.

Leegyszerűsítve, egy méterre vágott fát nevezzük ölfának. Napjainkban már köbméterben határozzuk meg a fa mennyiségét. Tüzifa kamiontételben rendelhető. Egy köbméter (1x1x1) kaloda fa súlya ténylegesen 5-mázsa kell, legyen, ami kb. Egy erdei köbméter (1x1x75) kalodába viszont 8-mázsa.


Ameddig a hatóságok lehetőséget adnak rá, állunk ügyfeleink rendelkezésére a koronavírus idején is! Ha kérdése van, vagy rendelést szeretne leadni, akkor. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. Darabolva ( ban vastag fák) Fél autó ezer Ft 3mNagy auto ezer Ft 6m3.


Elado bontott epuletfa! Olcsó tűzifa értékesítése és szállítása Monor területén és környékén, rövid időn belül. Szolgáltatásaink címszavakban: tuzifa, tüzifa - monor, tüzifa , tűzifa, fabrikett, kandallófa. Tűzifa olcsón eladó ! Egyenesen termelőtől.


A szállítás ingyenes. Nyíregyháza és környéke építkezői számára. Patinás építőanyag kereskedés évtizedek óta az építkezők barátja. Mielőtt belekez találkozzunk!

A lista nem teljes szén tüzifa házhozszállítás bárhova telefonos egyeztetés után. A tűzifa hagyományos tüzelőanyag. Viszont mostanában sajnos elég drága a tüzifa ára. A Vértesi erdőgazdaság által kitermelt kemény tüzifa megrendelés után rövid időn belül házhoz szállítással kerül. A legjobb tüzifa a száraz.


A Társaságunk által forgalmazott tűzifa választékok esetében egy erdei ma fafajtól függően 8-mázsa. Az eladó kalodás bükk tűzifát hirdetett 12. Kiemelt tűzifa eladó partnerünk. A készre hasogatás miatt viszont nagyságrendileg egy -os térfogatcsökkenéssel még kell számolni. Tehát esetünkben 59merdei köbméter.


Mivel jobban összepasszolnak a fahasábok egymással. Ezért 59×1=05merdei köbméterben meghatározva. A tüzifa eladás egyik jellemző kritériuma az a mértékegység ami a vásárlás folyamán szóba kerül. Mázsára vegyem vagy köbméterre?


Ha mázsára veszi az ember a tüzifát ha frissen kivágott tüzifa akkor bizony veszünk egy csomó vizet is. Ha nem szeretnénk vele sokat bíbelődni, érdemes előre hasogatott tüzelőt beszerezni. Ez az erdészetekben használt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések