2020. szeptember 29., kedd

Tetol fb teljesítménynyilatkozat

KEMIKÁL Építőanyagipari Zrt. Tetol FB beltéri égéskésleltetőszer, valamint gomba- és. Az oldat készítésénél be kell tartani a gyártó által kiadott műszaki adatlap előírásait, vagyis. A terméktípus egyedi azonosító kódja:.


Hiányzó: teljesítménynyilatkozat Letöltések – Anda webáruház – ANDA Kft.

Biztonságtechnikai adatlap – Soudal PTFE. Készítmény neve: TETOL FB 10. Kerülendő anyagok Erős oxidálószerek, erős savak, erős bázisok 10. Veszélyes bomlástermékek Tűz esetén irritáló vagy mérgező füstök, gázok képződnek.


A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat. Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik, ill. Részletesebben PRESZTÍZS.

Az alábbiakban találhatók az Üzemi Gyártásellenőrzési Tanúsítványok. A szakasz címre kattintva tudja lenyitni a listát. A Tűzvédelmi Megfelelőségi Igazolás (TMI) önkéntes dokumentum, amely az építési termék tűzvédelmi jellemzőit igazolja, valamint tűzvédelmi alkalmazási feltételeit megadja. Toko Kossuth Lajos u. HU TETOL FB Égéskésleltetõ, gomba- és rovarkárosít�.


A tetol fb oldat fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény. Boróka alapozó vizesbázisú l. A tételt csomagként küldjük el, a kézbesítés 2-napon belül történik. A csomagként valamint száll. Kulcsrakész könnyűszerkezetes házaink normál kivitelben az alábbi műszaki paraméterekkel rendelkeznek.


Ennek a teljesítménynyilatkozat a kiadásáért kizárólag a 4. Termék megnevezése SCHÖNOX MES. Felépítése: sodrott Cu-vezető, PVC-érszigetelés, műanyag kasírozású Al-fólia árnyékolás ( FB -Y(St) Y) Cu-huzal kivezetéssel, PVC-köpeny (piros). Felhasználási terület: belső térben tűzjelző berendezések összekötésére. Két hazai cementgyárral, döntően magyarországi alapanyag felhasználásával a DDC az építőipar fontos szereplőjeként idén tovább erősíti a hazai gazdaságban betöltött pozícióját.


A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier Hungária Kft.

A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. Beltérben használható. TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT sz. Ismét bővítettük a termékkínálatunkat ‼️.


Megkezdtük a Tetol termékek forgalmazását is. Tetol Hobby és Profi gomba- rovar károsítás elleni faanyag védő szerek különböző kiszerelésben, színtelen ill. Típusszám Minden terméken fel van tüntetve a típusjel, a névleges átmérő, a szög és a gyártás időpontja.


Austrotherm GRAFIT. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. A Mixvill villamossági kereskedőház és webáruház a hosszú évek alatt meghatározó szerepet vívott ki a magyarországi villanyszerelési anyagok értékesítésében, exportjában és importjában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések