2020. január 6., hétfő

Szemszínek

Vote Blue HAND SANITIZER available NOW! Cure the Trump infection! HOCHANDA is the Home of the UK’s top TV channel dedicated to Crafts, Hobbies and Arts. Inspire your passion, fuel your creativity and learn a new craft today! Secrets In Lace is the worlds premier supplier of authentic 1 nylon.


Looking For Great Deals? Free Shipping Available. Hat szemszíntípus van: kék, barna, zöl szürke, arany, albínó fekete. A fekete inkább költői, hangulati megfogalmazás, a fekete szemű emberek szemében is melanin van, de igen sötét árnyalatú.


Az albínók szeme rózsaszínű, mert átlátszik az íriszen keresztül az érhártya. A szem, a lélek tükre - állítják. Ki ne találkozott volna olyannal, hogy egyszerűen lebilincselte őt egy személy, csupán a tekintetével. A legritkább haj-és szemszín kombináció. Gyerekkorunkban valószínűleg sokunknak mondták a szülei, hogy milyen különleges és egyedi a külsőnk.


Barna, kék, zöld – ezek a leggyakoribb szemszínek. Azonban ezen kívül három, extrém módon ritka árnyalat is létezik: szürke, arany, albínó. Ezek olyan ritkák, hogy legtöbbünk valószínűleg életében nem látott olyan embert, akinek ilyen színű lenne a szeme. Szemszínek és jellemzésük.


Sötét majdnem fekete. Viselője valószínűleg született vezető. Az ilyen sötét szemű embereket a legtöbben megbízhatóaknak és állhatatosaknak tartják. Határozottak, céltudatosak, kitartóan haladnak kitűzött céljaik felé.


Szemszínek

Ugyanakkor hajlamosak a bizalmatlanságra, így néha zárkózottak, ám. Az édes kis csöppség még csak a gondolataitokban létezik, de már találgatjátok, vajon milyen lesz, mikor világra jön, óvodába megy, felnő? De gondolnánk, hogy már a szemünk színe is sokat elárul arról, milyen a személyiségünk, milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezünk? Money Back Guarantee! Ha szeretnéd megtudni, mit mond el rólad a szemszíne olvasd el cikkünket!


A kék szem előfordulása Európában, il. Akadnak bizonyos ritkább szemszínek - például csupán az emberek 2--ának van zöld szeme. Ezek öröklődése nem - vagy legalábbis nem teljes mértékben - a fenti domináns-recesszív módon történik, egyes feltételezések szerint bizonyos génkölcsönhatások is szerepet kaphatnak ilyenkor, ezért a folyamat a fenti módszerrel. Bár a szemszínek és jellemvonások társításának semmilyen tudományos alapja nincs, egy adott szín sokaknak akaratlanul is meghatározott tulajdonságokat juttat az eszébe.


Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Mind hallottuk már, hogy a szem a lélek tükre, de úgy tűnik ezt most a tudomány is alátámasztani készül.


A svéd Orebro Egyetem tudósai kezdetben 4alanyt vizsgáltak meg, hogy a személyiségük mennyire kötődik az íriszük milyenségéhez. Meglepő dolgokat árulhat el a szemünk színe Jól ismerjük a mondást, miszerint a szem a lélek tükre, ám egy nemrégiben közzétett kutatás szerint a szemünk színe ennél többet is elárulhat rólunk, például azt, hogy milyen egészségi állapotban vagyunk. Kék másnéven csókaszem.


Vannak még piros (mélybordó vagy élénk vérpiros) szemű lovak is. Honlapkészítés ingyen: Ez a weblapszerkesztő alkalmas ingyen weboldal, ingyen honlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések