2020. január 14., kedd

Murexin st 25 ár

A megadott ár a kg-os kiszerelésre vonatkozik. Poralakú, cement- és műgyantadiszperzió tartalmú, szálerősített, zsugorodáskompenzált, hidraulikus kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő. Lewell ST 2Standard aljzatkiegyenlítő.


Beltéri sima felületek készítéséhez hidegburkolatok ragasztása és melegburkolatok fektetése előtt 2-mm rétegvastagságig. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Vásárlás: Aljzatkiegyenlítő árak, eladó Aljzatkiegyenlítők. Hasonlítsa össze az árakat! Normál minőségű ragasztóhabarcs. Kis- és közepes méretű (5cm2) nedvszívó kerámialapok ragasztására falon és aljzaton, beltérben és fedett kültérben. Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.


A nyomtatási hibákért, esetleges árváltozásokért felelő sséget nem vállalunk. Clean all instruments and the processing accessories using the Cleaning Tis-sues R500.

Hardened adhesive residue can be removed mechanically. Processing CONSUMPTION: approx. Extra nagyformátumú lapokhoz, nagy terhelésnek kitett nagy forgalmú helyek, erkélyek, teraszok, homlokzatok burkolásához, max mm rétegvastagságig.


Flexibilis, víz- és fagyálló. Kerámia- és greslapok ragasztására falon és aljzaton. Alkalmas padlófűtésre és szerelt gipszkarton falra is. Minimális vastagság mm.


A gyártók a termékek adatait. MUREXIN - stavební chemie , Modrice, Czech Republic. Dovoz a prodej systémů pro obkladače, podlaháře, stavební chemie, nátěrů a barev. A kiegyenlítő előnye hogy zsugorodáskompenzált, szálerősített és hidraulikus kötésű önterülő anyag.


Ideális választás sima, beltéri felületek készítéséhez, alkalmas görgős szék terhelésénél és. Murexin KMG SPECIÁL ragasztóhabarcs. ST 3ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában.


Terméktulajdonságok. Találatok száma: 10.

Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.


KÉSZLETRŐL AZONNAL! Hidegburkolatragasztás-technika. Zalakerámia Selma Caffe padlóburkoló. Kiszerelési bruttó ár : 19. Minden ár bruttó ár , amely a szállítási költséget nem.


Csak beltérben történő felhasználásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések