2015. augusztus 31., hétfő

Bontott ajtó ablak székesfehérvár

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bemutató termünkben a laminált padlók, szalagparketták, fa és műanyag nyílászárók széles kínálata található meg. Székesfehérváron is megnyitottuk az országos hálózathoz tartozó boltunkat. Ezzel a technikával elsősorban kiváló hőszigetelési értékek érhetők el!


Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása. Redőny előkészítés, vagy más néven toktoldózás azért szükséges, hogy az ablak oldalán lévő toldóban vezetjük be a redőny kezelő gurtnit az ablak tetején lévő műanyag széles toktoldó elem pedig inkább esztétikai szempontból fontos, hogy belülről ne a redőny belsejét nézegessük, valamint kívülről is szebb.

Készlet, több mint db. Telafonszámot és e-mail elérhetőséget a linkre kattintva talál ! Ha megbízható partnert keres! Kedves Érdeklődőt, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel a bemutatóterem március 23-tól bizonytalan ideig zárva tart. Vállalkozásunk éves szakmai tapasztalattal rendelkező múlttal elégíti ki régi és új vásárlók igényeit. Sajnos a régi építésű ingatlanok nem rendelkeznek megfelelő nyílászárókkal, így a hőszigetelés sem megfelelő.


Használt nyílászáró, használt ablak , bontott nyílászáró, bontott ajtó , építkezésből megmaradt, műanyag ablak , fa ablak , műanyag ablak , tetőtéri ablak , ajtó , nyílászáró, alumínium, műanyag, fa, erkély ajtó , bejárati ajtó , beltéri ajtó , törökszentmiklós. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag.

Az alapítók azóta is a vállalkozás aktív dolgozói. A gyártást Guttamásiban, bérelt ingatlanon kezdtük meg. Ezen felül árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat is kínálunk.


Az ablak vásárlás origója Dél-Budán. Reméljük kínálatunk és nyílászáró áraink elnyerik. Showing 1–of Szűrés. Bontott bejárati ajtó.


Gerébtokos ablakszárnyak , 1. Munkáinkról képes dokumentumaink vannak, előzetes megbeszélés. Ablakrácsok szfváron, 1. Fa bejárati ajtók ablakok gyártása. Eladó olcsón az alábbi ajtók , és ablakok ! A Küldés gombra való kattintással elfogadja és tudomásul veszi az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint hozzájárul a fent megadott adatai árajánlatkészítés és kapcsolatfelvétel céljából történő adatkezeléséhez. Fa ablak 60x60-as mérettől raktárról!


Ezen a weboldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményt elérése érdekében. Ha beállításaid módosítása nélkül folytato beleegyezel, hogy minden cookie-t elfogadsz az Ajtóház weboldaltól. Exklúzív Egyedi megjelenés, Minőségi termékek, Kifinomult.


Műanyag ablakok ausztriai bontásokból, jó minőségben, 3-4-légkamrás profilokkal.

Régi bontott dupla ablak , nagy méretű 170x175cm. Többféle olcsó, használt ajtó eladó Fejér megye és környékén. Eladó a képen látható panel bejárati ajtó heveder zárral, biztonsági lánccal és a zártörés elleni. A műanyag ablak illetve ajtó alacsony árfekvésének köszönhetően a legelterjedtebb nyílászárók sorolható.


MŰANYAG AJTÓK Az IGLO bejárati ajtórendszer azoknak tökéletes választás akik szeretnek kompromisszumot kötni a technológia és az esztétikus megjelenés között. Jelenleg Kollágánk nem elérhető. Kérjük hagyjon üzenetet, és rövidesen válaszolunk Önnek! A profilok falvastagsága 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések