2015. augusztus 31., hétfő

Barabás kő színek

Ismerje meg termékeinket, látogasson el kereskedőinkhez országszerte. Az oldal élvezetesebb használatához engedélyezd a böngésződben a JavaScript használatát. Az űrlap kitöltése hibás. Kérem, javítsa az alábbiakat! A mező kitöltése kötelező!


A képeken látható melyik burkolat tetszik a legjobban? Vagy máris kigondolt kertjébe egy egyedi burkolatot? Térburkoló kő vagy falazóelem lesz a betonerős téglakőből?


Burkolatában az antikolt patinás tégla utánozhatatlan hangulata masírozik be kertjébe, és évtizedeken keresztül ott is marad újra és újra magával ragadva a burkolaton andalgókat. Járdát épít az cm-es téglakőből? Kattintson a képre, és nézze meg nagyban az antikolt felületű burkolatot. Barabás térkő és téglakő.


Stabilitást és megbízhatóságot sugall már a látványa is, de használata is stabilitást és megbízhatóságot biztosít. Fokozott forgalmat, kihívásos terepviszonyokat, akár ipari körülményeket is ráengedhet erre a fajta burkolatra. Téglakő tud ilyen hitelesen és izgalmasan közvetíteni. Melange, terra-antracit, ezüst-antracit valamint karamell színek választéka, hogy bárki megtalálja a stílusához, kertjéhez illő színvilágot.


Ez az, amiért mindenki megszereti, hiszen közel hozza a vágyott, varázslatos tégla színvilágot. BARABÁS térkő, kertépítőelem akció. Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron van, Ajánlatkérés. Kő ”, mert betonból készül, a legfontosabb alapanyaga a folyami kavics, és a zúzott kő.


Az antikolt patinás tégla barátságos hangulatára vágyik? A háromféle méret és forma játékosan különlges felületet eredményez a különböző lerakási variációknak köszönhetően. Rendkívül kopás álló és ellenáll a szélsőséges időjárásnak is, ez felül pedig megszámlálhatatlan színben létezik. A gránit földünk egyik legkeményebb kőzete.


Hasonlóan a többi térköhőz kiválóan alkalmasak térburkolatok, kerti utak, teraszok, garázsfelhajtók, járdák készítéséhez. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A legváltozatosabb. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Az ellentétek nemcsak kiolthatják, hanem erősíthetik is egymást. Ebben a magyar sikertörténetben pontosan erről van szó. A préselés után egy speciális antikoló eljárással koptatják a téglakövet. Ezzel az antikolással öregítik a követ, és ezzel minden kő egyedi formát kap. A fugáknál a homokhiány a térkő stabilitását megbonthatja.


Mi történik, ha a locsoló rendszerből rendszeresen víz kerül a térkőre? A térkő színe egy idő után el fog halványulni, mivel a csapvíz jelentős mennyiségű oldott sót és mészkövet. Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. Jellemzői még a világos színek , a klasszikus vonalak és a rusztikus, kopott felületek.


A dekoráció egyszerű és organikus. Megengedi a különböző kiegészítők keverését, az egyéniség maximális kifejezését. A stílus meghatározó anyagai: a fa, kő , kerámia, tégla, len és vászon. Zsalukő, betonfalazó elemek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Leier Hungária Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések