2021. január 8., péntek

Ytong multipor műszaki adatok

Ingatlanfejlesztőknek. Hívja győri Márka-kereskedésünket! Az Ytong Start hőhídmegszakító elemek használatával csökkenthető az alaptestek, lábazati falak homlokzati falakra gyakorolt hőhíd hatása. A lábazati hőhídmegszakító elem alkalmazása mellett a falazat padlóvonalánál a felületi hőmérséklet megemelkedik, ami által jelentősen csökken a penészesedés veszélye továbbá javul az épület energetikai mérlege.


A Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali hőszigetelésére ajánlott.

Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája. Régi és új tégla, beton és vakolt falszerkezetek külső hőszigetelő burkolására. A mészhomoktégla hazánkban több mint egy évszázados múltra visszatekintő, természetes alapanyagok (mész, homok, víz) felhasználásával gyártott, természetbarát építőanyag. A hőszigetelő anyagok fűtőenergiát takarítanak meg, és jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Ytong Multipor ásványi hőszigetelő lap, mm vastag.


A Xella Magyarország Kft. Silka márkanéven mészhomoktégla falazóelemeket is gyárt. A mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával majd az Ytong -hoz hasonlóan gőzszilárdítással készül.

Röviden összefoglalva, a Silka falazatok alkalmazásával az épületszerkezetekkel szemben támasztott összetett igények is kielégíthetők. A Silka falazatokkal készült épület esetében a falazat biztosítja, hogy a műszaki előnyökön túl egy hosszútávon tartós, kiváló minőségű otthont tudhassunk magunkénak. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart. A naplózott adatokat a rendszer - az utolsó látogatás kivételével, amelyet automatikusan felülír - a naplózás időpontjától számított hónapig tárolja.


Silka mészhomoktégla, a megoldás összetett műszaki igények esetén Silka falszerkezetek alkalmazási területei Tartószerkezet A falazat, mint tartószerkezet, hazánkban általában a családi házak szegmensében van jelen. A valósághű tűzvizsgálatok során a Multipor ásványi hőszigetelő lapok 900°C fokos terhelés során sértetlenek maradtak. A lapok és az ásványi könnyű habarcs önmagukban nem éghetőek, a kísérletek azt mutatják, hogy fal, tető vagy. A Multipor hőszigetelő lapok ásványi szerkezetéből és kapillár aktív tulajdonságából adódóan belső oldali hőszigetelésként is alkalmazható párazáró réteg beépítése nélkül.


Alkalmas megoldást nyújt továbbá alulról hűlő födémszerkezetek (mélygarázsok, pincék, átjárók) valamint homlokzati falak külső oldali hőszigetelésére egyaránt. A Multipor ásványi hőszigetelő lap egyedi anyagtulajdonságai révén számos területen biztonsággal felhasználható épületszerkezetek hőszigetelésére. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. YTONG anyagbeszerzés területén is? Fehér kockák a zöld erdő lágy ölelésében.


Dombra épült otthon. A Multipor könnyű habarcs egy Multipor lapokhoz használható ásványi ragasztó- és hőszigetelő habarcs.

Különösen erősen ragaszt, diffúznyitott és víztaszító. A könnyű habarcs emellett könnyen kezelhető, és gépi feldolgozásra is alkalmas. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. A Silka mészhomoktégla válaszfalelemek környezetbarát.


Előre gyártott vasalt áthidaló falazatok nyílásainak áthidalására. A minimális vállövi felfekvés 2mm, az áthidalás az elem fölé kialakított nyomott övvel válik teherbíróvá. Leier Piazza rakásminták ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések