2021. január 29., péntek

Üvegtábla eladó

Eladó a képeken látható üveg sakk készlet, új állapotban. Kitűnő ajándék úgy a családnak, mint barátnak, ismerő. Eladó kb 240db csirke súlyszelepes önitatók.


Hívjon bizalommal biztos megeggyezünk. X 2cm-es üvegtábla (ablak) Tájékoztatom, hogy az ingóságokról készült fényképfelvételek tájékoztató jellegűek. Kérek minden árverési érdeklődőt, hogy az ingóságok tényleges méretéről és állagáról szíveskedjen személyesen meggyőződni, illetve tájékoztatom, hogy sikeres.


Ingyenes hirdetés több mint 4kategóriában. Toggle navigation hirdetés. Többféle olcsó, használt üvegtábla eladó Budapest és környékén. Mennyi az üvegtábla ára használtan? Nem használt, nem bontott.


Üvegtábla eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárlás: Mágnestábla árak, eladó Mágnestáblák. Akciós Mágnestábla ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja. A Dekorációk apróhirdetések között megtalálható épület dekoráció, dekorációs anyagok, kellékek, háztartási dekorációk, és egyéb dekorációk. A Bazár apró rovatunkban ingyenes hirdetések között böngészhet. A bazár rovatban elsősorban eladó – esetleg ingyen elvihető -, használt és új holmik között böngészhet.


Táblák, prezentációs kellékek kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Síküvegek - Síküveg árlista, síküveg fajták, üveg árak: A Horák Üvegtechnika az alább felsorolt síküveg típusokból és fajtákból szolgálja ki megrendelőit. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. A hirdetésben szereplő képekkel a sokrétű felhasználhatóságra szeretnék példákat mutatni, a 7. Ft ), a szállítás napjára, ingyen kölcsön tudom adni. Oldalunk cookie-kat használ, hogy színvonalas, biztonságos és személyre szabott felhasználói élményt tudjunk nyújtani Önnek.


Folyosóról nyílik két gyerekszoba, végén a szülői, nagy méretű háló, melynek teljes oldalfala üvegtábla (éjszaka az ágyból láthatod a csillagokat). Beépített infra szauna, felújítandó fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal. Külön mosókonyha, a fűtést, melegvizet gázcirkó szolgáltatja (szárítógép és teregető is elfér benne). Apróhirdetés szövege: Eladó db katedrál üvegtábla.


Csak személyesen vehető át. Eladó által tájékoztatva lettem a műszaki tartalom kockázatairól, az ebből következő esetleges problémák felelőssége az enyém. Hibás teljesítés szerinti szavatossági, jótállási és a hibás teljesítésből eredő esetleges kártérítési igény érvényesítésének lehetőségéről jelen jognyilatkozatban lemondok.


Eladó , korongos, egyenes vonalú üvegcsiszoló és polírozó gép, a képeken látható állapotban. A gép megtekinthető, kipróbálható Magyarországon, előre egyeztetett időpontban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések