2021. február 12., péntek

Zsalukő 15 ös

A zsalukövekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, illetve pillér építhető zsaluzat nélkül. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Frühwald ZSTzsalukő.


Leier - ös beton zsalukő monolit beton falszerkezetek bennmaradó zsaluzatát alkotó, előre gyártott elemek. Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap :óráig tartanak nyitva. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! A megadott - ös zsalukő ár bruttó db ár.


A Leier beton zsalukövek háza alapjának kiváló alkotóelemei lehetnek, vagy alkalmazható kerítéselemként is.

A leier zsaluzóelemek monolit beton falszerkezetek bennmaradó zsaluzatát alkotó, előre gyártott elemek. Listába teszem Listába teszem Hasonlítás. Az ajánláshoz adja meg az Ön nevét és az ismerőse e-mail címét. Amennyiben üzenne valamit az ajánlás mellé, megteheti az üzenet mező kitöltésével.


A klasszikus téglák mellett mindenképpen meg kell említeni a zsaluköveket is. A zsalukő tulajdonképpen egy masszív betonfal építését teszi lehetővé, ezért nem jellemző, hogy elsődleges falazóanyagként használjuk. Ennek ellenére a zsalukő számos építési feladat során ideális választást jelent.


A zsalukő az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit magába foglaló építőanyag. Az úgynevezett „bennmaradó zsalukövek kevés vasanyag és beton felhasználásával alkotnak egységet az épület tartószerkezetével. ZSALUKŐ (50x25x15) Nagy teherhordók, pl. Leier zsalukő egész évben akciós áron, országos szállítással.


Megnevezés, zsalukő ár telepi átvétellel. Méretek (h:sz:m), ×50×cm. Leier – ös beton zsalukő monolit beton falszerkezetek bennmaradó. Zsalukő – ös árlista, zsalukő akció!

Legfontosabb jellemzői a magas törőszilárdság, a ± mm-es méretpontosság, a szép homogén felület, gyors beépíthetőség. A - ös és a 20-as zsalukő valamint a 60x40-es pázsitkő ára után érdeklődnék. Ennek a kiszállítási költségeire is kérnék árajánlatot!


Fenyő gerenda 10cm x 10cm x 4m. EU jelű feszített födém betongerenda. Balatonboglár, Zrínyi út. Csepeli Tüzép, ahol minden építkezéshez és felújításhoz szükséges anyagot megtalál.


A térfogat számítást jól művele még a tömörödést is rászámolta de ez a teljes kész szerkezet térfogata, aminek - ös zsalukő esetében ~ fele a zsalukő , tehát a bedolgozandó beton ennyivel csökken. Igaz viszont, hogy a talaj egyenetlenségek miatt az alján kiegyenlítéshez, kifolyó anyaghoz is kell többlet. Mennyi az űrtartalma egy zsalukőnek? Válaszok a kérdésre.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések