2020. július 20., hétfő

Vizes csiszolópapír 3000

A vízes csiszolópapír meg nem véletlen vizes csiszolópapír. Q Magic vizes csiszolópapír. Bordó csiszoló : nagyon finom, Szürke csiszoló : ultra finom. Alkalmazható olyan helyeken, ahol vizes vagy száraz csiszolópapír használatos.


Gyors és hatékony szemét és narancsosság eltávolítás.

Sima és egységes felületet. Hamar tönkreteheted a vízálló csiszolópapírt, ha… csak állandó nedvesítés mellet használhatod. Ha a legfontosabb alapszabályt nem tartod be velük kapcsolatban, akkor felesleges kiadással számolhatsz. Kérjük egyeztessen kollégánkkal!


Mikro – finom rögzített vizes csiszolópapír ,. Csiszoló tuskó tépőzáras vagy öntapadós. Profi csiszoló tuskó, kombi. Mikro-finomságú vizes csiszolópapír az apró hibák.

Akciós csiszolópapír , papír akár. Vizes és festool csiszolópapír. Helan MHS csiszolópapír szivacshordozón 115×125. Az SG-A Eco egy vizesbázisú.


Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Autóipari és ipari bevonatok, segédanyagok, szerszámok. Vízbázisú paszta, amely a régi festékrétegek kis mértékű csiszolására használható a festés megkezdése előtt, annak érdekében, hogy jobb tapadást érhessünk el az új festékréteg felvitelénél. Szilikon és ammóniamentes. A fényezéshez és polírozáshoz használatos, ún.


Vízálló latex csiszolópapír , 2× 2mm, nedves csiszoláshoz használható, „silicon carbide” szemcsék, műgyanta kötőanyag, zárt szemcseterítés, csúszásmentesített kivitel. Mirka WPF P6vizes csiszolópapír félív 1x 230mm. A csiszolási munkálatok legvégén használjuk, polírozás előtt. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A csiszolópapír – jól bevált, számos feladat során pedig egyszerűen nélkülözhetetlen. A kifogástalan csiszolópapír tulajdonképpen minden jól felszerelt szerszámosdoboz tartozéka. Szükségessé vált a régi radiátorfesték lecsiszolása, vagy a fából készült munkadarab gyorsan még egy végső csiszolást kíván meg?

Belépés Regisztráció Keresés. Ft‎ Üres Meghatározott Szállítás Ft‎. Miért vásárolj szerszám webáruházban? Nincs barkácsáruház a közeledben? Enyhén szappanos vízzel ajánlott alkalmazni.


Akinek ez problémát okoz, kérjük előre jelezze! Vízzel illik használni, különben csak csúszkálni fog a papíron a hűtő, eltömődik a leválaszott anyaggal a csiszoló felület, és nem fog normálisan csiszolni. HAsználatával szinte bármilyen kőfelületből fényesen csillogó felületet varázsolhatunk.


A polírozó korong flex kézigépekre való, max.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések