2020. június 11., csütörtök

Vasúti talpfa ár

Van Önnél használt vasúti talpfa , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a vasúti talpfa. Vasúti kocsi db. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Kert, Újrahasznosítás és Kertek. Nem a rendes nagy méret, hanem kisvasúthoz való volt. Enyhén rozsdás kívül, de egy kis karbantartással egész szép l. Jó állapotú bontott vasúti talpfa eladó.


Saját megfejtés ajánlása: Ha szeretné hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a Beküldés gombot! Többféle vasuti talpfa kedvezményes áron a TeszVeszen! Déldunavidéki vasuti részvénytársaság elszámolás 1. Az új fejlesztések, vonalkorszerűsítések megkívánják a vasúti közlekedés környezeti hatásaink.


Vásárolj akár regisztráció. Ma ez már tiltott, mivel a talpfa telítőanyaga miatt veszélyes hulla-. Tapasztalatok alapján internet szerte csalók előreutalás útján próbálnak pénzt kicsalni gyanútlan. Az oldalon szereplő képekkel és minden tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva. A tartalmak felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges.


Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Régi vasuti talpfák(korhadt pár helyen) kb. Kis vasúti talpfa kerti tipegő A különböző tipegők az udvarok és kertek jellegzetes díszítő elemei lehetnek. Alkalmasak kerti utak, ösvények kialakítására. Méret az új talpfa esetén: 125mm x 250mm x 2. Használt talpfa esetén minden méret és minden minőség érdekel.


Kérem adjon árajánlatot szállítással a cég. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Csak használt termékek.


Felhasználási terület: kerti utak, járdák. Minden termékem kézzel gyártott, a kövek egyesével vannak megfestve. Betonból készült térkövet, lábazati követ, kerítés fedla. Leírás: Talpfa : 25x25x2cm-es, jó állapotú vasúti talpfa eladó, db Ár : 10.


MÁV APP: Jegyvásárlás bárhol, bármikor, kedvezménnyel! Tervezze meg utazását, és vásárolja meg belföldi vonatjegyét a MÁV applikációval! Aprókavicsok - Zúzalékok.


Nován tűzifa eladó. Vágány Sín Ballaszt Talpfa Nyomtáv Sínrögzítés Alátét Lejtés a vízelvezeté.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések