2020. június 30., kedd

Teljes kihúzású golyós fióksín

Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból. Fióksín , teljes kihúzású , golyós , ERŐSÍTETT, Erősített, teljes kihúzású fióksín. Szerkezeti rajz, méretekkel a képeken! Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet.


Hettich, teljes kihúzású görgős fióksín. Az OBI-nál Ön ennek értelmében talál például minőségi teljes kihúzású golyós fióksíneket, amelyek a fiókok felettébb könnye teljes kihúzhatóságát biztosítják.

A könnyed felszerelés – a fióksínek csak egyszerűen odacsavarozandók – valamint különféle modelljeink óriási választéka az OBI-nál. Golyós fióksín csillapított csukódással 300mm. A kategóriában termék található. Teljes kihúzású golyós fióksín 400mm. BÚTORFOGANTYÚK ÉS FOGASOK.


HAFELE Bútorfogantyúk és. Készletinfó: Érdeklődj a boltban! Minőségi golyós , görgős, önbehúzós, teljes kihúzású , nagy teherbírású fióksínek.


Hatalmas raktárkészlet, megfizethető áron.

Itt megtalálsz minden olyan fióksínt, ami a bútorod működéséhez, összeállításához, javításához vagy a beszereléséhez nélkülözhetetlen. A fiókoknak több fajtája létezik. Válogass a hatalmas választékú fióksín készletünkből! A konyha az otthonunk szíve, nem csupán a hely ahol főzünk, eszünk, dolgozunk vagy játszunk.


Részleges kihúzású oldalsó szerelésű fióksín , önbehúzással és Smuso csillapítással. Gyere és nézd meg kínálatunkat! Méret: Hossz:550mm. Adatkezelési nyilatkozat Webfejle. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Strong - 800mm-es teljes kihúzású golyós fióksín , A termék méretei: - L hossz 800mm - További méreteket lásd a mellékelt ábrákon! A termék statikus teherbírása 45kg, a fiók szélességétől függően! A szett 1db fiókhoz elegendő vasalatot tartalmaz!


Szerelés: (lásd az ábrákat) a korpusz és fiók OLDALÁRA, Bútoripariszerelvények. Termék név megadása. Ennek a hosszúságnak megfelelő dinamikus teherbírás- 40kg.


KICK fióksín alkalmazásakor a helyes nyitás érdekébena front közepét kell. HDD Fiókcsúszó golyós kg teherbírású, teljes kihúzású golyós fiókcsúszó. Hagyományos görgős.

Széles választékot kínálunk Forest bútorszerelvényekből a legolcsóbbtól a prémium minőségig. STRONG golyós teljes kihuzású sín csillapítással 6mm 75kg. Raktáron csak a központi raktáron Kapcsol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések