2020. május 19., kedd

Tejüveg fólia

Magas minőségű, egyszerűen, gyorsan, és tisztán felhelyezhető öntapadós fólia , mellyel változatos módon dekorálhatja üveg felületeit. A fólia - mindamellett, hogy mutatós - az üveg mindkét oldaláról csökkenti az átláthatóságot. Dekor fólia a belső terek esztétikus kialakításához. A LLumar tejüveg fólia belátásvédetté teszi az ajtókat, ablakokat: ismerd meg beltéri fóliáinkat!


Az öntapadós fólia rendkívül sokrétű, nedves és száraz felületre is ragasztható, tehát széleskörűen felhasználható.

Műanyag felülettel rendelkezik, amelynek egyik oldala ragasztóval ellátott. Felületekre való ragasztása kézügyességet, precizitást igényel, de megéri türelmesen és nagy. Milky D-C-Fix fólia 1. Ft Fényáteresztő öntapadós fólia ablaküvegek dekorálására, használható bármilyen üvegfelületen.


Belátásvédelem fóliával. Alakítsa egyedivé belső tereinek üvegfelületeit. Dekor üvegfóliák: Matt üvegfólia, savmart üvegfólia, tejüveg fólia.


Dekoratív üveg fólia – Homokfúvott hatású fólia.

Lila virágok tejüveg fólia már a Horgolt Baba Holmi kínálatában is! Szeretnéd otthonod modernebbé varázsolni? Nem szeretné hogy az üvegen át lehessen látni, de jó lenne ha a fény átjönne az ablakon? Ha nem szereted a függönyt, és valami igazán klassz megoldást keresel, akkor ez a legjobb választás! Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Check Out Cichlids on eBay. Fill Your Cart With Color today! Kockás tejüveg fólia már a Horgolt Baba Holmi kínálatában is! Ablaküvegre, bútorra.


Betekintésvédelmi fólia képes megakadályozni az ingatlanba való belátást minden napszakban anélkül hogy megváltoznának a belső fényviszonyok, hatékony védelmet biztosít a belátás, betekintés ellen, Több fajta betekintésvédelmi opál fólia létezik! Elérhető világosabb sötétebb árnyalatban szürkében, fehérben. Ha egyedi belső teret szeretne kialakítani otthonában, irodájában és nem szeretne drága üvegcserét akkor a dekorációs fóliázás a legjobb választás. Különösen ajánlott irodaházaknak.


Gyors, akár ingyenes kiszállítással. Virágos-indás tejüveg fólia fehér mintás. Mozaik hatású tejüveg fólia.

A megtekintéshez kérjük használja a képen lévő csúszkát. A homokfúvott hatású fólia verseng kinézetével a homokfúvott üvegekkel, sokkal. A Smart fólia több néven ismert fólia , mint például okos fólia , intelligens fólia , kapcsolható.


Családi otthonokba: természetesen akkor is érdemes kipróbálnod a LLumar öntapadós dekor fólia termékeket, ha otthonodban szeretnél diszkrét üvegfelületeket varázsolni. A tejüveg fólia matt felülete kiváló például akkor is, ha kisgyerek vannak a családban, ugyanis az ujjlenyomatok egyáltalán nem látszanak meg rajta. TEJÜVEG ÖNTAPADÓS ÜVEGFÓLIA - Lakásdekorálás vagy bútorfelújítás?


Válaszd a Fóliamánia Webáruház kiváló minőségű öntapadós fólia termékeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések