2020. május 15., péntek

Rézcső 8 mm

Rézcső T Csatlakozó Ø8- - mm. Ft Nettó ár: 3Ft. A lágy gépészeti rézcsöveket 5-22mm külső átmérőig tartjuk. Kiválóan alkalmasak víz, gáz és fűtésszereléshez.


A csövek német gyártmányúak.

Akciós gázkazánok forgalmazása szakszerű tanácsadással, terméktámogatással és beszereléssel. Bízza jövőjét szakemberekre, kérjen tőlünk ajánlatot online! Félkemény rézcső mm. Minimális rendelési mennyiség: fm! Magas higiéniai jellemző, ezáltal alkalmas használati és ivóvíz vezetésére is.


Nem rozsdásodik, és kiválóan ellenáll a koroziónak. Könnyen hajlítható. Tweet Megosztás Pinterest Küldd el egy barátodnak!

Ft‎ Acélhuzal mm. TC-lágy vörösrézcső Belső átmérője: mm Külső átmérője: mm A feltüntetett ár métere. Az ergonómikusan kialakított formának és állítógombnak köszönhetően vágás során tökéletesen fekszik kézben.


Vegytiszta félkemény vörösrézcső -1mm. Rothenberger Roslice rézcső vágó mm Kevesebb fordulat, gyorsabb vágás. MÉTER 8MM -ES RÉZCSŐ ellenőrzött és értékelt eladóktól.


A cső nem deformálódig: önzáró és önbeálló. Kevesebb hely szükséges használatához, ideális a nehezen elérhető helyekre. Megbízható tartás, csúszásmentes felület. Rézcsövek, Sanco rézcsövek, kemény és félkemény szálas rézcsövek Wicu bevonatos rézcsövek, Sanco tekercses rézcsövek felhasználhatók vízvezeték, gázvezeték, fűtési vezeték és klímavezetékek szerelésére. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.


A FELTÜNTETETT BRUTTÓ ÁR AZ FM (FOLYÓMÉTER) ÁR! CSAK FM-ES TEKERCSBEN RENDELHETŐ! A minimun rendelés fm! A legkisebb rendelhető mennyiség fm!


Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól!

Az ár fm-re vonatkozik! Ingyenes Szaktanácsadással Állunk Kedves Látogatóink Rendelkezésére! Csövek méretpontos hideghajlítására max. Univerzális kézi csőhajlító kompletten, hajlítószegmenssel, ROLUB csúszópapuccsal, hajlítókarral és villával.


Univerzálisan használható a víz- és fűtésszerelésben, a hűtés- és klímatechnikában és az iparban. Kilépés a tartalomba. Szervertermek klimatizálása. Segítségre van szüksége? Kétféle anyagban elérhető, vegytiszta rézcső és aluminium kivitelben is, mely utóbbi előre szigetelt változatban rendelhet, könnyítve ezzel a szerelést.


Klíma rézcső mm tisztított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések