2021. március 1., hétfő

Vizes bázisú vékonylazúr

Fontos, hogy vizes bázisú festéket használj? Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek. Rendkívül gyorsan száradó, vizes bázisú vékonylazúr , melynek használata nem jár kellemetlen szagokkal. Beszívódik a farostok közé, kiemeli a fa eredeti erezetét, növeli a fafelület vízlepergető hatását.


Kártevő rovarok, gombák elleni mérgeket nem tartalmaz.

Megfelelően előkészített kül- és beltéri ún. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. LAZURÁN AQUA 2INVÉKONYLAZÚR 5L DIÓ és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Maximális UV védelme mellett a Milesi lazúrfesték színtartó, vizes bázisának köszönhetően anyagai nem károsítják környezetüket. A hiedelemmel ellentétben a vizes bázisú festékek nem képeznek gyengébb, vagy kevésbé tartós felületet, éppen ezért már nem csak a falfestékek közt találja meg ezeket a festékeket, hanem akár kerítés lazúrok, fedőfestékek és lakkok körében is. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat.


A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja.

Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas. Kiemelkedően ellenáll az UV-sugárzásnak. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben. A vizes bázisú lazúrok új generációja! Kültéri vizes bázisú , gyorsan száradó selyemfényű.


Sadolin Classic Aqua ÚJDONSÁG! Selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga.


Gyorsan szára így időt és energiát spórolhat, miközben a védelem. Fa-pác hatású, fabevonó lazúr, viasz tartalommal. Lazurán Aqua Vastaglazúr. Kültéri, elsősorban nem mérettartó fafelületek, kerítések, faházak, verébdeszkák, pergolák. Vékonylazúr , vizesbázisú.


Vizes bázisú alapozók és lazúrfestékek alá nem javasolt. BORÓKA LAZÚR BOROVI 75L.

Puha és keményfa felületek bevonására alkalmas. Az AQUALUX lazúr egy gazdag színválasztékban. Hydrocrom Hydrocrom vékonylazúr és vastaglazúr festékek.


Favédőszer hatása mellett esztétikus színével kiemeli a fa. Színtelen Supralux Xyladecor Vastaglazúr Aqua-t ne használjunk utolsó rétegként kültérben! A színek egymással keverhetők, kültéri felhasználás esetén a keverék legfeljebb színtelen Supralux Xyladecor Vastaglazúr Aqua-t tartalmazhat. A fát kültéren Supralux Xylamon vizes bázisú impregnálószerrel alapozzuk. Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az.


REMMERS Universal-Holzlasur vízbázisú vékonylazúr liter. A kültéri szerkezeteket alapozni kell. Már gazdaságos literes kiszerelésben is! Terméktípus: A vékonylazúr mélyen beszívódik a farostok közé.


Egyszerű felhasználás, hosszantartó védelem A Milesi vékonylazúrok kiemelkedő védelmet biztosítanak kültéri faszerkezeteinek. Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink segítenek elkészíteni a kívánt árnyalatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések